Vi tilbyder

Professionel træservice

Hinding’s Træservice er dit kompetente træfældnings virksomhed. Vi har flere års erfaring med træfældning og yder service på hele Fyn.

Vi tilbyder 6 forskellige services, som vi er eksperter inden for. Vores arbejde fokusere på hurtige og sikre arbejdsmetoder, hvor især kvalitet er i højsædet. Siden vi startede, har vi håndteret en bred vifte af projekter for både private og erhverv.

null

Topprofessionel træfældning

Lad os klare din træfældning. Hvis der er så god plads, at vi kan fælde træet fra jorden, er det oftes den nemmeste og billigste måde.

Herefter kan oprydning begynde. De fleste steder er det nemmest at flise grenene og skære resten op til brænde.

null

100% præcis stubfræsning

Fræsning af stubben er det sidste led i træet historie, så der kun ligger en bunke flis tilbage. Som udgangspunkt fræser vi i 20 cm dybde, men vi kan gå dybere efter kundens ønske.

Stubfræseren er en selvkørende maskine, der er 93 cm bred, så den kan komme ind de fleste steder.

null

Habil flishugning

Flishugning udføres ofte i forbindelse med træfældning og afrydning af arealer. Det er noget, vi gør langt de fleste steder.

Det er muligt at spare lidt for kunden, hvis man selv kan klare det. Vi udfører flishugning både med og uden fortørring af træet.

null

Kompetent topkapning

Topkapning sker de steder, hvor der ikke er plads til at fælde træet fra jorden. Vi klatrer op og skærer træet ned i små stykker.

Hvis det hænger ind over bygninger eller andet der ikke skal rammes, firer vi det stille ned.

null

Bredt udvalg af brændesalg

Brændesalg er også en stor del af firmaet, og vi har et bredt udvalg af brande, som bare står og venter på dig.

Vi laver mellem 500 – 800 rummeter brænde om året, så der skulle gerne være nok til alle. Vi leverer gerne i kundens indkørsel eller efter aftale.

null

Ekspert rådgivning

Ud over vores mange kompetencer, kan vi også tilbyde professionel rådgivning.

Som kunde er du i centrum og vores arbejde er baseret på tæt dialog, tillid og troværdighed.

HER BOR VI

Hovedsæde i Dalby på Fyn

Hindings træservice startede tilbage i år 2005 og hovedsæde i Dalby på Fyn. Du kan kontakte os med den opgave, som du skal have udført, og så kan vi lave et særligt tilbud til dig.