Om os

Om Hinding’s Træservice

Hinding’s Træservice blev stiftet i 2005. Vi beskæftiger os med træfældning, topkapning, stubfræsning og brændesalg. Vores arbejde bliver altid udført hurtigt, og vi ved, at vores metoder overholder ALLE sikkerhedsmæssige standarder.

Firmaet

HINDINGS TRÆSERVICE ER ET FIRMA, SOM BLEV STARTET I 2005

Vi beskæftiger os med træfældning, topkapning, stubfræsning og brændesalg. Vi har et tæt samarbejde med Thurø Træfældning, så vi altid kan stille med to erfarende mænd. Det gør, at arbejdet bliver udført hurtigt og er sikkerhedsmæssigt forsvarligt.

Opgaverne

VI KAN HÅNDTERE ALLE OPGAVER

Ingen opgaver er for store og vi vil finde den mest økonimiske måde at udføre opgaven på. Hvis der skal bruges noget større grej, end vi har, finder vi også en løsning. Vi arbejder både for private og for erhverv. Vi holder til på Hindsholm på Nordøstfyn, men kører meget i Odense og på Sydfyn.

Ekspertviden

VI HAR MEGET ERFARING PÅ OMRÅDET OG FINDER ALTID EN LØSNING

Med den ekspertise vi har, er vi i stand til at have blik for detaljen og sikre et flot finish og et flot slutresultat. Har du behov for at få fældet et træ eller stubfræsning, så kontakt os vedrørende sparing eller et uforpligtende tilbud.

Fokus

VORES UDSTYR OG ARBEJDSMETODER ER AF HØJESTE KVALITET

Vi lægger stort arbejde i alle opgaver vi udfører, og der bliver altid kræset om detaljerne. Siden vi startede, har vi håndteret en bred vifte af projekter for både private og erhverv. Vores udstyr og arbejdsmetoder er af højeste kvalitet, da vi aldrig vil tilbyde dig noget, som vi ikke selv mener, vi ville kunne stå inde for.

HER BOR VI

Hovedsæde i Dalby på Fyn

Hindings træservice startede tilbage i år 2005 og hovedsæde i Dalby på Fyn. Du kan kontakte os med den opgave, som du skal have udført, og så kan vi lave et særligt tilbud til dig.