Vores kerneydelser

Vi tilbyder træfældning, topkapning, stubfræsning og brændesalg. Derudover ønsker vi også at være din fortrukne sparringspartner inden for træservice, derfor yder vi ekspert rådgivning og vejledning. 

Træfældning

Stubfræsning

Flishugning

Topkapning

Brændesalg

Professionel Træservice

Vi tilbyder 6 forskellige services, som vi er eksperter inden for. Vores arbejde fokusere på hurtige og sikre arbejdsmetoder, hvor især kvalitet er i højsædet. Siden vi startede, har vi håndteret en bred vifte af projekter for både private og erhverv.

Træfældning
Stubfræsning
Flishugning
Topkapning
Brændesalg
TOPPROFESSIONEL

Træfældning

Lad os klare din træfældning. Hvis der er så god plads, at vi kan fælde træet fra jorden, er det oftes den nemmeste og billigste måde. Herefter kan oprydning begynde. De fleste steder er det nemmest at flise grenene og skære resten op til brænde.100% præcis

Stubfræsning

Fræsning af stubben er det sidste led i træet historie, så der kun ligger en bunke flis tilbage. Som udgangspunkt fræser vi i 20 cm dybde, men vi kan gå dybere efter kundens ønske. Stubfræseren er en selvkørende maskine, der er 93 cm bred, så den kan komme ind de fleste steder.

HABIL

Flishugning

Flishugning udføres ofte i forbindelse med træfældning og afrydning af arealer. Det er noget, vi gør langt de fleste steder. Det er muligt at spare lidt for kunden, hvis man selv kan klare det. Vi udfører flishugning både med og uden fortørring af træet.  


KOMPETENT

Topkapning

Topkapning sker de steder, hvor der ikke er plads til at fælde træet fra jorden. Vi klatrer op og skærer træet ned i små stykker. Hvis det hænger ind over bygninger eller andet der ikke skal rammes, firer vi det stille ned.


BREDT UDVALG AF

Brændesalg

Brændesalg er også en stor del af firmaet, og vi har et bredt udvalg af brande, som bare står og venter på dig. Vi laver mellem 500 – 800 rummeter brænde om året, så der skulle gerne være nok til alle. Vi leverer gerne i kundens indkørsel eller efter aftale.

Ekspert

Rådgivning

Ud over vores mange kompetencer, kan vi også tilbyde professionel rådgivning. Som kunde er du i centrum og vores arbejde er baseret på tæt dialog, tillid og troværdighed.OM OS

Hindings træservice beskæftige sig med træfældning, stubfræsning, flishugning og oprydning, topkapning og brændesalg.

FIND VEJ

Hindings træservice v/Claus Hinding 
Sandbjergvej 199 th
5380 Dalby

KONTAKT OS

Telefon: 22 19 78 06
Mail: info@hindingstræservice.dk
CVR: 30662067