Slide background
Slide background
Slide background

Vi tilbyder

Træfældning:


Hvis der er så god plads, at vi kan fælde træet fra jorden, er det oftes den nemmeste og billigste måde. Herefter kan oprydning begynde. De fleste steder er det nemmest at flise grænene og skære resten op til brænde.

Topkapning:


Topkapning sker de steder, hvor der ikke er plads til at fælde træet fra jorden. Vi klatrer op og skærer træet ned i små stykker. Hvis det hænger ind over bygninger eller andet der ikke skal rammes, firer vi det stille ned.

Stubfræsning:


Stubfræsning af stubben er det sidste led i træet historie.
Maskine fjerner stubben, så der kun ligger en bunke flis tilbage. Som udgangspunkt fræser vi i 20 cm dybde, men kan godt gå dybere efter kundens ønske. Stubfræseren er en selvkørende maskine, der er 93 cm bred, så den kan komme ind de fleste steder.

Flishugning og oprydning:


Flishugning og oprydning er noget, vi gør langt de fleste steder. Det er mugligt at spare lidt for kunden, hvis man selv kan klare det.

Brændesalg:


Brændesalg er også en stor del af firmaet.
Vi laver mellem 500 - 800 rummeter brænde om året.
Vi leverer i kundens indkørsel eller efter aftale.

Firmaet løser både små og store opgaver.


Med den ekspertise vi har, er vi i stand til at have blik for detaljen og sikrer et flot finish og et flot slutresultat. Har du behov for at få fældet et træ eller stubfræsning, så giv os kontakt på mail eller telefon for et uforpligtende tilbud. Tlf. 22197806.

Ud over vores mange kompetencer, kan vi også tilbyde professionel rådgivning.

 
Som kunde er du i centrum og vores arbejde er baseret på tæt dialog, tillid og troværdighed.