Om Hindings Træservice

Hinding’s træservice blev stiftet i 2005. Vi beskæftiger os med træfældning, topkapning, stubfræsning og brændesalg. Vores arbejde bliver altid udført hurtigt, og vi ved, at vores metoder overholder ALLE sikkerhedsmæssige standarder.

Træfældning
Stubfræsning
Flishugning
Topkapning
Brændesalg

VORES HISTORIE

Træservice i top klasse siden 2005

Firmaet

Hindings Træservice er et firma, som blev startet i 2005

Vi beskæftiger os med træfældning, topkapning, stubfræsning og brændesalg. Vi har et tæt samarbejde med Thurø Træfældning, så vi altid kan stille med to erfarende mænd. Det gør, at arbejdet bliver udført hurtigt og er sikkerhedsmæssigt forsvarligt.

Opgaverne

Vi kan håndtere alle opgaver

Ingen opgaver er for store og vi vil finde den mest økonimiske måde at udføre opgaven på. Hvis der skal bruges noget større grej, end vi har, finder vi også en løsning. Vi arbejder både for private og for erhverv. Vi holder til på Hindsholm på Nordøstfyn, men kører meget i Odense og på Sydfyn.

Ekspertviden

Vi har meget erfaring på området og finder altid en løsning

Med den ekspertise vi har, er vi i stand til at have blik for detaljen og sikre et flot finish og et flot slutresultat. Har du behov for at få fældet et træ eller stubfræsning, så kontakt os vedrørende sparing eller et uforpligtende tilbud. 

Fokus

Vores udstyr og arbejdsmetoder er af højeste kvalitet.

Vi lægger stort arbejde i alle opgaver vi udfører, og der bliver altid kræset om detaljerne. Siden vi startede, har vi håndteret en bred vifte af projekter for både private og erhverv. Vores udstyr og arbejdsmetoder er af højeste kvalitet, da vi aldrig vil tilbyde dig noget, som vi ikke selv mener, vi ville kunne stå inde for.

 

Kan du ikke se skoven for bare træer?

Vi har de helt rigtig redskaber til at redde dit udsyn. Vi har en bredt vifte af kompetencer, når det gælder træfældning, stubfræsning, flishugning og topkapning. 

OM OS

Hindings træservice beskæftige sig med træfældning, stubfræsning, flishugning og oprydning, topkapning og brændesalg.

FIND VEJ

Hindings træservice v/Claus Hinding 
Sandbjergvej 199 th
5380 Dalby

KONTAKT OS

Telefon: 22 19 78 06
Mail: info@hindingstræservice.dk
CVR: 30662067