Slide background
Slide background
Slide background

Profil

Hinding's træservice er et firma som blev startet i 2005.


Vi beskæftiger os med træfældning, topkapning, stubfræsning og brændesalg. Vi har et tæt samarbejde med Thurø Træfældning, så vi altid kan stille med to erfarende mænd. Det gør, at arbejdet bliver udført hurtigt og er sikkerhedsmæssigt forsvarligt. Ingen opgaver er for store og vi vil finde den mest økonimiske måde at udføre opgaven på. Hvis der skal bruges noget større grej end vi har, finder vi også en løsning. Vi arbejder både for private og for erhverv. Vi holder til på Hindsholm på Nordøstfyn, men kører meget i Odense og på Sydfyn.

Hos os kan du være sikker på en kvalitetsløsning i alle aspekter.


Vi lægger stort arbejde i alle opgaver vi udfører, og der bliver altid kræset om detaljerne. Siden vi startede, har vi håndteret en bred vifte af projekter for både private og erhverv. Vi tager gerne en snak med dig omkring dit kommende projekt. Kontakt os i dag og hør nærmere tlf. 22197806.

Vi løser både små og store opgaver.


Med den ekspertise vi har, er vi i stand til at have blik for detaljen og sikre et flot finish og et flot slutresultat. Har du behov for at få fældet et træ eller stubfræsning, så kontakt os sparing; mail eller telefon for et uforpligtende tilbud.

Vi tilbyder at fjerne dit træ med rodfræsning,


flishugning og bortkørsel en gang for alle, til en ganske fordelagtig pris. Stubfræsning er en skånsom og hurtig måde at få fjernet irriterende træstubbe fra haven. Vores udstyr og arbejdsmetoder er af højeste kvalitet, da vi aldrig vil tilbyde dig noget, som vi ikke selv mener, vi ville kunne stå inde for.